donderdag 30 juli 2009

Zelfs Pieper gelooft er niet meer in

Terwijl Ruud Frese zich als webmaster van een gastenboek verdienstelijk probeert te maken en Piet Meijer openlijk probeert vechtpartijen uit te lokken bij wedstrijden, lijkt Roel Pieper de eerste te zijn die het zinkende schip verlaat.

Pieper, wiens naam de laatste tijd steeds vaker genoemd word in verband met failissementen in Nederland en Amerika, wekt niet bepaald de indruk te staan voor zijn club. Neen, de doelstellingen die hij ruim een jaar geleden hardop benoemde heeft hij in de verste verte niet behaald. En ruim voordat de strijd in Amsterdam gestreden is, verlaat hij het toneel.

Je kan je echter niet aan de indruk ontrekken dat Pieper mogelijk alleen op papier uit de Amsterdamse club stapt. Want als Pieper inderdaad failliet word verklaard en zijn naam nog verbonden is aan de club, zou deze club naar rato meegesleurd worden in de ellende van Pieper.

Of Roel Pieper dus definitief uit de basketballwereld stapt is dus zeer de vraag, maar met een luxe jacht in de verkoop, schuldeisers in Nederland en Amerika, en Meijer en Frese in een bestuur zou elke verstandige Nederlander maar 1 ding willen; rennen!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten