donderdag 30 juli 2009

Post aangekomen in Amsterdam?

De Amsterdammers hebben gisterenavond met hun berichtje over de kampioenschaps-strijd voor een beetje opschudding gezorgd op internet. Door eerst alle Bosschenaren te blokkeren op www.amsterdambasketball.nl en vervolgens de site te veranderen in een dagboek, lijkt het erop dat men weinig mist op die site. Tot gisteren.

De Amsterdammers schrijven het volgende;
"ECLIPSEJET dit seizoen voor de derde keer kampioen
De eerste keer was op 31 mei toen EclipseJet op het veld Eiffeltowers versloeg en Kampioen van Nederland werd. De tweede keer was op 13 juni toen de TGC vast stelde dat EclipseJet geen blaam treft. De derde keer is vandaag 29 juli 2009 nu de Commissie van Beroep de uitspraak van de TGC bevestigt.
Wij stellen vast dat de poging om het kampioenschap te stelen is mislukt.
De volgende fase is (kennelijk) te proberen onze spelers weg te kapen.


Hoe de Amsterdammers vastgesteld hebben 'voor de derde keer' kampioen te zijn, is een raadsel. Zowel de Nederlandse Basketballbond als betrokkene EiffelTowers Den Bosch hebben nog niets gecommuniceerd over de landstitel en daardoor lijken er 2 scenario's mogelijk; 1 We hebben hier te maken met typische Amsterdamse bluf, of 2 De postbode is deze keer als eerste in Amsterdam aangekomen.

Hoe dan ook lijkt het erop dat Amsterdam zich op voorhand in zelfmedelijden wil verdrinken. Door te zeggen dat de spelers weggekaapt zullen gaan worden bijvoorbeeld. Het lijkt erop dat spelers maar al te graag weg willen bij de Amsterdammers. Al is dat alleen al omdat de geruchten rond gaan dat suikeroom Pieper zowel in Nederland als Amerika hoofdzakelijk bezig lijkt te zijn met zijn eigen failissementen.

Wanneer de officiele uitslag omtrent de landstitel 2008-2009 te verwachten is, is niet bekend. Houd daarom internet goed in de gaten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten