vrijdag 31 juli 2009

Krijgt de soap toch een vervolg?

Vandaag is in het Algemeen Dagblad een alleszeggend artikel te lezen over de strijd om de landstitel van 2008-2009.

Met de titel "klucht met een lucht" beschrijft het Algemeen Dagblad hoe de procedure werkt. Opmerkelijk genoeg word er volgens de krant over 2 weken uitspraak gedaan over de landstitel en is het enige nieuws dat de basketballbond het bondsbestuur in het ongelijk heeft gesteld omtrent de beroepszaak betreffende het opstellen van Orien Greene.

Hiermee lijkt er dus pas over 2 weken duidelijkheid te komen over de landstitel van 2008-2009 en moet Amsterdam (als onrecht echt gaat zegevieren) nog 2 weken wachten om een bericht zoals eergister te kunnen publiceren.

Nog een opvallend detail in het artikel is dat Amsterdam uiteindelijk nooit de aangetekende brief omtrent Orien Greene is gaan ophalen op het kantoor, verklaart dat de mail dagen niet werkte terwijl ze wel per mail EiffelTowers konden laten weten dat er geen extra kaarten worden toegekend en lijkt ook bondscoordinator Jansen accuut geheugenverlies te hebben.

Twee weken dus voordat de definitieve uitspraak er is. Vervolgens is nog de mogelijkheid het via het hoogste sportorgaan in Lausanne te spelen. Technisch bestuurslid Peter Vogelaar liet eerder in een radio-interview weten dit niet te schromen.

Zal EiffelTowers nog langer tijd en moeite in die nutteloze club genaamd Amsterdam steken, of gaan ze zich richten op de landstitel 2009-2010? Binnen een paar weken zal het duidelijk zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten