vrijdag 31 juli 2009

Van Paassen en Wessels komend seizoen naar Den Bosch.

Volgens aanhoudende geruchten zouden zowel Peter van Paassen EN Stefan Wessels komend seizoen hun Amsterdamse club en een daarbij behorend meerjarig contract hebben verruild voor een aanstelling in Den Bosch.

De geruchten gingen al enige tijd de ronde op deze site en werden snel door andere basketballsites overgenomen maar nu lijkt dit verhaal serieuze vormen aan te nemen.

Al ruim een maand geleden is het duo in de regio Den Bosch gesignaleerd.

Voor hoeveel jaar Van Paassen en Wessels in Bossche dienst zullen gaan spelen is op dit moment nog niet bekend. Op www.eiffeltowers.nl zijn nog geen mededelingen gedaan over de selectie voor komend jaar (met uitzondering van Rogier Jansen).

Hoewel Van Paassen, Wessels en EiffelTowers geen aanleiding voor deze geruchten hebben gegeven, achten wij de kans 95% zeker. Tel daarbij de opmerking op de Amsterdamse site dat "De volgende fase is (kennelijk) te proberen onze spelers weg te kapen."

"Wij stellen vast (om met Amsterdamse woorden te spreken) dat de poging om spelers weg te kapen hiermee bijna is gelukt" en zien uit naar de eerste wedstrijd van deze twee heren in Bossche dienst.

Het lijkt er trouwens op dat EiffelTowers daad bij het woord voegt nu er een flinke Nederlandse kern op papier komt te staan (mits het verhaal over Van Paassen en Wessels klopt). De Nederlanders die je in het Eiffel-rood ziet zijn;
Rogier Jansen, Djoenie Steenvoorden, Jos Frederiks, Kees Akerboom, Stefan Wessels, Jeroen van Vugt, Peter van Paassen, Marcel Aarts en voorlopig ook Joost Padberg.
De Amerikanen in 2009-2010 zijn in ieder geval Dean Oliver, Jerome Beasley en Devonne Gilles. Maar ook dit rijtje kan nog veranderen natuurlijk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten