woensdag 6 januari 2010

Supporters teleurgesteld in schrijver officiele website

Ruim 60 supporters hebben de afgelopen twee dagen ieder zo'n 13 uur gereisd om EiffelTowers te steunen richting de tweede ronde in Europa.
Straatsburg deel 2 was een grandioos feest.

Tot de terugreis ingezet werd. Al snel drong het ook tot de supportersbus van EiffelTowers door dat een enkeling de steun van de fans niet heeft gewaardeerd.

Gedurende de hele wedstrijd riep het spel van Anthony Richardson irritaties op. De fans hebben dit voor zich kunnen houden tot diep in het derde kwart. Richardson verloor bal op bal en Don Beck leek er niet over te peinzen om, de normaliter sterk spelende Richardson, te wisselen. Tot uiterste irritatie van eenieder.
Uiteindelijk gebeurde dit wel. Kees Akerboom stond op van de spelersbank. En deze actie kon rekenen op luid applaus van alle meegereisde fans. Tot irritatie van één medewerker van de club, die het geheel vanaf beneden met geirriteerde blik aanschouwde.

Wellicht overbodig te vermelden dat alle meegereisde supporters zich luidkeels, voorzien van siervuurwerk en rode kerstverlichting, 40 minuten lang met hart en ziel hebben ingezet om de sfeer ten gunste van ons eigen EiffelTowers te beinvloeden.

Met succes. De meegereisde fans keerden trots richting de locale Dubliner (ierse pub die tijdelijk tot supportershome werd betiteld) en het zou nog lang onruistig zijn in Straatsburg.

Voor alle meegereisde fans geld dat zij zich volledig als EiffelTowers-waardige fan hebben ingezet voor de club. Vrij nemen van het werk, een reis bekostigen (Soms al voor de 5e keer) om simpelweg en letterlijk grenzeloos trots te zijn op EiffelTowers.
Fan zijn is een stukje emotie. Uit je dak gaan als game 7 gewonnen word, maar ook vloeken om balverlies of gemiste schoten. Een enkeling naast de spelersbank van EiffelTowers verwart een échte fan helaas met gelegenheidssupporters en mag zich bij deze vreselijk achter de oren krabben.

Op naar aanstaande dinsdag wanneer het Straatsburgse feestje groter gevierd zal gaan worden. Zorg dat je erbij bent!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten