woensdag 13 januari 2010

Jos Frederiks beeindigt carriere

Mr Den Bosch en teamcaptain Jos Frederiks heeft dinsdagavond na de overwinning op Apoel Nicosia bekend gemaakt per direct zijn carriere als profbasketballer te beeindigen.

Na zijn blessure een jaar geleden heeft Frederiks keihard geknokt om terug te kunnen komen zodat hij in seizoen 2009-2010 Den Bosch als afscheidscadeau een landstitel kon brengen.

Toen Frederiks medio november/december speelklaar bleek, heeft Don Beck aangegeven dat de ervaren international niet op zijn vertrouwde aantal speelminuten hoefde te rekenen.

Omdat Jos zijn carriere niet als vaste bewoner van de spelersbank wil beeindigen, heeft hij onlangs aan het bestuur van EiffelTowers en Don Beck aangegeven per direct zijn profcarriere te willen beeindigen.

Jos Frederiks zal per direct toegevoegd worden aan de technische staf waar hij zich hoofdzakelijk zal richten op wedstrijdvoorbereiding en video-analyses.

EBBC West, Supportersvereniging The Titans en alle basketballliefhebbers willen Jos Frederiks bedanken voor een lading landstitels, nationale bekers en Europese successen en natuurlijk succes en plezier wensen in zijn nieuwe functie bij EiffelTowers Den Bosch

Geen opmerkingen:

Een reactie posten