dinsdag 19 januari 2010

EiffelTowers wint overtuigend in Leiden

De eerste wedstrijd in de strijd om de beker is voor EiffelTowers ogenschijnlijk een makkelijke geweest.

Het werd 59-81 voor de Bosschenaren.

Op het veld werd er toch een behoorlijk verlies geleden. Volgens de eerste berichten is Stefan Wessels geblesseerd uitgevallen en richting ziekenhuis gegaan.

Op de website van EiffelTowers is hierover te lezen "Het geblesseerd uitvallen van Stefan Wessels voor de onderbreking was een enorme domper voor Bossche bekerhouder. Juist in dit soort wedstrijden is het zaak dat je niet alleen met een ‘W’ wegkomt, maar dat je dat als ploeg ook ongeschonden voor elkaar krijgt.

Al in de derde kwart raakte de Haarlemmer geblesseerd. Het had er alle schijn van dat Wessels een pittige enkelblessure opliep, maar onderzoek in het ziekenhuis zal uitwijzen of hij in deze cruciale periode nog van waarde kan zijn voor de ploeg van Don Beck. Voor gescheurde enkelbanden staat toch wel een week of vier à zes. "

De eerstkomende wedstrijd is aanstaande zaterdag om 19:30 in en tegen Rotterdam.
Entree is "gratis". Laten we massaal richting Rotterdam reizen en het volledige entreebedrag daar bij de ingang van de hal doneren aan de slachtoffers van de ramp in Haiti. EiffelTowers en Rotterdam Challengers zullen vervolgens het opgehaalde bedrag verdubbelen. Nóg een reden dus om zaterdag om 19:30 uur in Rotterdam te zijn voor Rotterdam Challengers - EiffelTowers Den Bosch
(meer informatie over deze actie vind je elders op ebbcwest.nl en eiffeltowers.nl)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten