zondag 4 oktober 2009

Beck coacht Bergen op Zoom naar overwinning

De eerste wedstrijd van seizoen 2009-2010, dat op papier nogsteeds veelbelovend lijkt, is in een keiharde nederlaag geeindigd.

Waar in de eerste helft het steeds stuivertje wisselen leek, drukte de WCAA-mannen de tweede helft, ironisch genoeg mede onder aanvoering van Brandon Griffin, keihard door.

Helaas moest EiffeLTowers vroeg in de wedstrijd afscheid nemen van Dean Oliver. In de strijd om de bal werd zijn hoofd geraakt. Hij viel op de grond, en pas nadat de overige 9 spelers inclusief arbitrage zich langs of over hem heen snelde naar de andere kant van het veld, vond een scheidsrechter het nodig om te fluiten.
Oliver werd ter controle overgebracht naar het ziekenhuis en verdere informatie hierover zal ongetwijfeld de komende dagen volgen.

Op het veld was het niet veel florisanter voor de Bosschenaren. Door de uitval van Oliver en een aantal mislukte acties van Jansen, besloot Beck om Richardson op de 1 te zetten en hiermee captain Jos Frederiks duidelijk te passeren.

Hoe het ook zij, voor Don Beck moeten dit spannende tijden zijn. Aanstaande donderdag staat de ontmoeting tegen Amsterdam op de planning. Op papier moet dit appeltje-eitje voor de Bosschenaren zijn. Maar wetende dat Amsterdam met ruim 20 punten won van Weert, terwijl EiffelTowers met een beschamende 81-60 het veld af ging, lijkt ook komende wedstrijd alles behalve beslist

Aanstaande donderdag dus, EiffelTowers - Amsterdam om 20:00 uur in de Maaspoort Sports & Events

Geen opmerkingen:

Een reactie posten