dinsdag 6 juli 2010

Witte rook

Na twee maanden van absolute stilte heeft EiffelTowers eindelijk groen licht gekregen voor de komende 3 seizoenen.

Ondanks de hardnekkige geruchten over financiele strubbelingen binnen de Bossche topclub heeft Eiffel voor de komende jaren haar steun toegezegd, hetgeen ongelofelijk goed nieuws genoemd mag worden.

Op www.eiffeltowers.nl geven technisch manager Jos Frederiks en algemeen manager Cees Schellekens aan dat er de afgelopen tijd ongelofelijk hard gewerkt is om de toekomst te waarborgen en dat de sportieve ambities van onze Bossche club onveranderd blijven.

Niet alleen door de inzet van de club, maar ongetwijfeld ook door de steun van hoofdsponsor Eiffel en de oplossingsbereidheid van alle spelers en coaches die onder contract staan bij EiffelTowers, is het Erik Kurvers en consorten gelukt in relatief korte tijd het tij te keren ook voor de komende termijn Bosch basketball veilig te stellen.

Jos Frederiks zal de komende tijd meer nieuws naar buiten brengen over de samenstelling van het team. Houd dus www.eiffeltowers en natuurlijk EBBC West in de gaten.

Hopelijk geeft dit "groene licht" honderden Bosschenaren eindelijk het duwtje in de rug om nu de seizoenskaart voor 2010-2011 te bestellen. Dit kan op www.eiffeltowers.nl. Kijk natuurlijk ook voor de mooie actie van SV The Titans en EBBC West op www.ikbenrood.nl en maak kans op indrukwekkende prijzen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten