zaterdag 31 juli 2010

Het blijft stil rond Peter van Paassen en Rogier Jansen

Terwijl de spelers van Bergen op Zoom en Groningen in de komende dagen al terugkomen naar Nederland, is de selectie voor Den Bosch voor het seizoen 2010-2011 nog niet rond.

EiffelTowers maakte een paar dagen geleden bekend dat Dean Oliver definitef niet terug zal komen naar Nederland. Hij heeft inmiddels een "normale" baan in loondienst geaccepteerd in Amerika en is dus gestopt met basketball. Hiervoor in de plaats komt Frank Turner komend seizoen naar Nederland en daarmee komt de Bossche line-up (voor zover bevestigd door EiffelTowers) op 6 spelers;

Djoenie Steenvoorden, Stefan Wessels, Marcel Aarts, Jeroen van de List, Kees Akerboom en Frank Turner.

Rond Rogier Jansen en Peter van Paassen blijft het stil vanuit de Maaspoort. Vanmorgen bracht het Brabants Dagblad naar buiten dat Peter van Paassen verhuurd zal worden aan Dexia Mons Hainout in Belgiƫ, maar dit bericht is tot op heden nog niet bevestigd door de Bossche club.

Definitief staat vast dat de technische staf komend seizoen zal bestaan uit Raoul Korner (hoofdcoach) en Sharone Wright (assistent coach).

Maar welke 6 spelers nog aan de huidige line-up worden toegevoegd, zal in de komende weken bekend gemaakt worden. Voor het eerst in het bestaan van EiffelTowers Den Bosch weet iedereen rondom de club het behoorlijk stil te houden en word er niet gespeculeerd over nieuwe spelers.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten