zondag 20 juni 2010

Zomerse geruchten - 3 -

Dat doorlopende contracten niets zeggen bewezen Stefan Wessels en Peter van Paassen vorig jaar na hun overstap van Amsterdam naar Den Bosch.
Maar ook een nieuw doorlopend contract lijkt een nieuwe geruchtenstroom niet te vookomen.

Peter van Paassen lijkt de financiele onzekerheid bij Eiffeltowers niet te trekken en "flirt" openlijk met zijn oud-coach Arik Shivek. De "Bossche" center lijkt een overstap naar het Belgische Mons op dit moment niet als plan B te zien waardoor hij vrij baan zou maken voor contractverlenging van een andere center.

Marcel Aarts lijkt, als EiffelTowers de zomer goed doorkomt, op contractverlenging te kunnen rekenen. De center uit Ammerzoden speelt sinds jaar en dag in de Maaspoort. Zijn contract is op dit moment verlopen en er lijken dus gesprekken gaande te zijn tussen Technisch manager Jos Frederiks en Marcel Aarts.

Door de wankele situatie in Den Bosch de afgelopen maanden en tegenvallende resultaten lijkt alles erop dat Dean Oliver niet terug wil komen naar Den Bosch. De pointguard maakt zich momenteel gereed voor de geboorte van een nieuwe Oliver-telg binnen nu en een paar weken. Of de nieuwste Oliver Nederlandse woorden gaat leren is dus zeer twijfelachtig.

Ook een nieuwe hoofdcoach lijkt voor EiffelTowers voorlopig nog niet in beeld te zijn. EBBC West meldde eerder al dat Braal niet naar Den Bosch zou komen. Maar wie deze taak wél op zich zal nemen is op dit moment ook nog niet bekend. De meest besproken namen op dit gastenboek lijken niet aan de orde; Braal, Shivek en Wiel lijken geen van allen een optie.

Gezien het teruggelopen budget lijkt Sharone Wright een goede mogelijkheid voor de functie hoofdcoach. De Amerikaan - eerder door Jos Frederiks al omschreven "klaar voor de functie hoofdcoach" - is inmiddels ruim 2 jaar assistent coach en heeft als hoofdcoach de jeugd van EiffelTowers onder zijn hoede gehad.

Het laatste gerucht in deze editie is rondom Anthony Richardson. De Bossche springveer zal, als geruchten ook maar enigzins waarheidsgehalte kunnen bevatten, ook niet terugkeren in de Maaspoort evenals Jerome Beasley. Laatstgenoemde stond vooral bekend om zijn gewoonten buiten het veld en lijkt ook de Bossche clubleiding hiermee niet gecharmeerd te hebben

Geen opmerkingen:

Een reactie posten