zaterdag 17 april 2010

Jos Frederiks terug op het veld

Het zit de selectie van EiffelTowers beslist niet mee. Na de blessure van Kees Akerboom, Peter van Paassen en Jeroen van Vught, lijkt ook Dean Oliver zich toe te hebben gevoegd aan de Bossche ziekenboeg.

De eerste geluiden over deze blessure lijken ernstig van aard; mogelijk is Oliver de rest van het seizoen niet meer inzetbaar en dat betekent dat Oliver zijn laatste minuten voor EiffelTowers dus al gespeeld heeft aangezien zijn contract afloopt aan het einde van dit seizoen.

Voor coach Maarten van Gent zijn de mogelijkheden zeer beperkt; spelers aannemen zit er niet meer in en daarom lijkt hij ervoor te hebben gekozen om de enige speler binnen "binnen handbereik" te hebben gevraagd toch maar weer zijn tenue aan te trekken.

Assistent coach Jos Frederiks is dus weer inzetbaar en zal vanavond tegen Landstede Zwolle zijn eerste minuten meepakken om zo het team richting de tweede plaats in de ranglijsten te duwen.

Voor de fans van Jos Frederiks met name vanavond dus een bijzondere wedstrijd.

EiffelTowers - Landstede Zwolle begint om 20:00 uur. Het is de laatste wedstrijd in de reguliere competitie dus zorg dat je erbij bent

Geen opmerkingen:

Een reactie posten