zondag 1 november 2009

Steenvoorde sleept EiffelTowers naar overwinning

Zaterdagavond werd de wedstrijd EIffelTowers - Upstairs Weert gespeeld. En hoewel de afgelopen jaren de ontmoetingen tussen Den Bosch en Weert altijd garant stonden voor spannende momenten, leek deze wedstrijd daar totaal niets van weg te hebben.

Voor de Bossche basketballliefhebber had dit een mooie wedstrijd voor de open dag kunnen zijn. Alle spelers (met uitzondering van de geblesseerde Anthony Richardson, Rogier Janssen en Jos Frederiks) maakten minuten. Het zone-spel werd ingewisseld voor bij tijd en wijle fijne man-2-man en nergens in de wedstrijd leek een overwinning voor de Bosschenaren in gevaar te komen.

Het was wederom niemand minder dan de grote Djoenie Steenvoorde die voor de tweede aaneengesloten keer de touwtjes strak in handen nam. Ongelofelijke maar succesvolle passjes en natuurlijk zijn stats van de avond maakte het terecht dat hij de MVP werd.
23 punten, 4/7-tweepunters, 3/3-driepunters, 6/7-vrije worpen en nog 8 rebounds waren de op brengst voor onze 'Bosschenaar'. En daarmee heeft hij zijn basisplek terecht verworven.

Andere leidende mannen in het team waren Jerome Beasley (na de eerste helft al 16 punten), Kees Akerboom 15 en Peter van Paassen 12.

De uiteindelijke score werd 98-65

De eerstkomende wedstrijd is aanstaande dinsdag tegen Zorg en Zekerheid Leiden, die het zonder Seamus Boxley moeten stellen. Of Frederiks, Richardson en Janssen aanstaande dinsdag alle drie nog geblesseerd aan de kant zitten, lijkt zeer de vraag. We zullen het zien.

Be there!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten