zondag 29 november 2009

EiffelTowers blijft derde na winst op Leiden

In een kolkende en uitverkochte 5meihal was het vooral Leiden die in de eerste helft EiffelTowers behoorlijk op de hielen zat. Een strakke man2man-defense zorgde voor beperkte mogelijkheden voor EiffelTowers en aan de kant van Leiden was het vooral Gibson die zijn stempel op de wedstrijd drukte. Met uiteindelijk 25 punten heeft hij voor Leiden een aardige bijdrage geleverd.

Maar die avond werd in de tweede helft beslist. De vermoeidheid sloeg toe bij Leiden. En hoewel coach Don Beck vooral zijn eigen boosheid probeerde de baas te zijn, werd op het veld een echte strijd geleverd. Fraaie dunks van Anthony Richardson, onmogelijke driepunters van Kees Akerboom en Dean Oliver en de broodnodige ''over mijn lijk''-mentaliteit van met name Peter van Paassen en Jerome Beasley waren de ingredienten voor een 18-3 run waarna de wedstrijd voor een flink deel beslist was. 75 - 89

Ten koste van Djoenie Steenvoorden was zaterdagavond de hoofdrol voor de scheidsrechters. Door een snoeiharde fout kwam Djoenie Steenvoorden op de grond terecht. Er werd niet gefloten, en toen het Bossche publiek het kookpunt bereikt had omdat Steenvoorden nogsteeds niet opstond, leken de refs nogsteeds niets te voelen voor een call terwijl Steenvoorden ook nog in het aanvalsgebied lag. Uiteindelijk werd Steenvoorden alsnog naar de kant gedragen en zullen het voor de Bossche fans spannende dagen worden; Zal Djoenie aanstaande dinsdag meespelen of moet hij aan de kant blijven? Inmiddels is bekend geworden dat op hij last heeft van een gescheurde spier in zijn zij waarmee bijna zeker is dat hij dinsdag niet meedoet.

Dinsdag dus. Dan is de eerste Fiba Eurochallenge-wedstrijd van EiffelTOwers in eigen huis tegen het oude bekende Straatsburg. De wedstrijd word gespeeld op 1 december en begint om 20:00 uur.

Voor de return van deze wedstrijd in Straatsburg hebben The Titans een scherpe aanbieding waar je eigenlijk geen nee tegen kan zeggen. kijk elders op deze site en zorg dat je erbij bent!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten