dinsdag 24 november 2009

EiffelTowers wint eerste wedstrijd Eurochallenge

Jerome Beasley heeft voor een grote sensatie gezorgd door in de laatste seconde de winnende bal door het Oekraïense netje te gooien. De Bosschenaren wonnen daardoor met 91-92 van Khimik. Vlak voor rust leek het zelfs heel makkelijk te gaan worden voor Den Bosch, de ploeg pakte toen een voorsprong van 18 punten. Het kwam echter toch op de laatste minuut aan en even leek zelfs dat de wedstrijd verloren was omdat de klok van de live stats al op 00:00 stond. Echter kwam er na 2 minuten ineens 91-92 in beeld te staan en heeft EiffelTowers de eerste twee punten binnen. Dinsdag staat de tweede wedstrijd op het programma, EiffelTowers neemt het dan in een waarschijnlijk volle Maaspoort op tegen Straatsburg.