dinsdag 11 mei 2010

Deze zomer geen nieuw jaarboek EiffelTowers

Met slecht nieuws sluiten de fans van EiffelTowers seizoen 2009-2010 definitief af.

De boeken Dreaming in Red en "Dunk dat bord kapot!" van Jarry Popelier krijgen voorlopig geen vervolg. "Na het afgelopen seizoen lijkt het me beter om een jaartje over te slaan", verduidelijkt Popelier.

"Het was eigenlijk de bedoeling om dit jaar voor het laatst een jaarboek te maken. We waren er al mee bezig, maar we denken niet dat er veel supporters zijn die dit seizoen nog eens willen herbeleven. Het was een rampjaar, van de eerste tot de laatste dag. Het cynisme en de negativiteit zouden van elke pagina afdruppelen, dat moet je niet willen. De play-offs duurden drie dagen in plaats van de gebruikelijke zes weken. Over dit jaar is simpelweg geen leuk boek te schrijven."
"Bovendien durf ik ook zakelijk het risico niet te nemen. Een boek maken vergt een flinke financiƫle investering en ik kan me niet voorstellen dat de adverteerders in deze toch al moeilijke tijden in de rij staan om te adverteren."
September 2011 verschijnt er in principe wel een nieuw jaarboek, met daarin ook een korte terugblik op het afgelopen seizoen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten