maandag 14 september 2009

Gelukkig weer een meesterwerk van Jarry Popelier; 'Dunk dat bord kapot!"

Jarry Popelier presenteert op vrijdag 25 september het boek ‘Dunk dat bord kapot!’, EiffelTowers 2008/’09. De presentatie vindt vanaf 20:00 uur plaats in de foyer van de Maaspoorthal en is voor iedereen toegankelijk.

In deel één van het naslagwerk wordt aan de hand reportages en sfeerbeschrijvingen een reis door het seizoen gemaakt. Zo schrijft Djoenie Steenvoorde eigenhandig een verslag over de trip naar het Macedonische BC Amak. Kees Akerboom is twee weken op de voet gevolgd tijdens de finalereeks tegen Amsterdam. Hoe beleeft hij zo’n serie?

Net als in Dreaming in Red (EiffelTowers 2006/’07/’08) staat het boek vol van de interviews, die niet alleen gaan over basketball. Met wie heeft voorzitter Erik Kurvers een appeltje te schillen? Wat heeft Randy Wiel in zijn werkloze maanden uitgespookt? Hoe gaat Jos Frederiks om met het plotselinge verlies van zijn vader?

Het boek, dertig pagina’s dikker dan Dreaming in Red, is op de presentatie en tijdens het Rinus de Jong-toernooi te koop voor de introductieprijs van €14,95. Daarna bedraagt de prijs €16,95.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten