dinsdag 25 augustus 2009

Eerste stapjes over de A2 worden gezet!

Zojuist is er via de website van Amsterdam bekend gemaakt dat Peter van Paasen en Stefan Wessels de amsterdamse club per direct zullen verlaten.

Zoals EBBC West al 2 maanden geleden aangaf, zouden de twee Amsterdammers hun handtekening onder een contract bij EiffelTowers hebben gezet. En met deze berichtgeving lijkt hiervoor nu de eerste stap in de openbaarheid te zijn gezet.

Op www.amsterdambasketball.nl vind je hierover meer informatie. Voor alle Bosschenaren die geblokkeerd zijn, hier de volledige tekst.

MVP Peter van Paassen, de beste Nederlandse speler in de competitie, en Stefan Wessels eveneens een basisspeler van het Nationale team gaan Amsterdam verlaten en beƫindigen hiermede tussentijds hun nog langlopende overeenkomsten. Peter had een grote bijdrage aan onze kampioenschappen en is in de jaren bij EclipseJet gegroeid tot de speler die hem enige malen de MVP titel bracht. Hij is altijd een waardig icoon van onze club geweest. Ook Stefan is onder Arik Shivek geworden tot de goede speler die hij nu is.
Wij zijn hen beiden veel dank verschuldigd. Wij zien hen met grote tegenzin gaan maar hebben begrip voor hun beslissing.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten